MATEO is made for YOU.

"We make our experience work for you"

WAAR STAAT 'THE MATEO PROJECT' VOOR ? 

'The Mateo Project' wil professionele CRM+ software tegen zeer betaalbare prijzen aanbieden aan zelfstandigen, KMO's en niche bedrijven. We geloven dat de Davids van deze wereld over dezelfde krachtige wapens moeten kunnen beschikken als de Goliaths. Met The Mateo Project maken we zodoende software voor "Happy People" ! 

We geloven dat iedereen zich moet kunnen focussen op zijn 1Ding': datgene wat hem/haar de allergrootste voldoening sterkt, waar hij/zij met alle energie, creativiteit, enthousiasme voluit kan voor gaan. Of dit nu het geven is van schitterende trainingen, het verkopen van fantastische producten, het zich met hart en ziel toeleggen op het begeleiden van patiënten, .... dit kan alleen succesvol zijn als er een even professionele ondersteuning is op administratief en organisatorisch vlak.

'The Mateo Project' heeft de ambitie om efficiënte, krachtige en state-of-art CRM+ software te ontwikkelen en deze aan uiterst aantrekkelijke voorwaarden aan te bieden aan al wie er tot nu toe alleen maar kon van dromen. 

MATEO FLAVOURS

Onze jarenlange ervaring in diverse sectoren en bij heel uiteenlopende bedrijven, zowel qua omvang als qua activiteit hebben ons geleerd wat bedrijven nu écht nodig hadden en welke functionaliteiten ze ook effectief gebruikten. 

Op basis van deze reële behoeften, willen we een gamma Mateo's op de markt te brengen die een duidelijke oplossing bieden voor welbepaalde activiteiten, doelgroepen en sectoren. We noemen ze 'Flavours'. Ze zijn allemaal opgebouwd rondom hetzelfde framework, maar telkens met specifieke aanpassingen en/of uitbreidingen. 

Stuk voor stuk worden ze ontwikkeld in co-creatie. Dit betekent dat één of meer klanten een relatief kleine investering doen in een Mateo die voor specifiek voor hen ontwikkeld wordt, waarbij 'The Mateo Project' zijn expertise, energie, creativiteit inbrengt. Vervolgens kunnen we deze Mateo's aanbieden aan de hele activiteitssector of branche als een State-of-Art toepassing die volledig op punt staat en perfect inspeelt op hun noden.

Mateo-Goods is de eerste uit de rij, stelselmatig zullen nieuwe Flavours voorgesteld worden. 

MATEO-GOODS

Voor zelfstandigen en KMO's in België en Nederland die met fysieke goederen werken.

-> Klik hier om naar de website van Mateo-Goods te gaan (www.mateo-goods.com)

MATEO-VINO

Mateo-Vino werd speciaal ontwikkeld voor wijnhandelaars die nu al hum activiteiten heel eenvoudig kunnen opvolgen met één enkele tool.

-> Klik hier om naar de website van Mateo-Vino te gaan (www.mateo-vino.com)

MATEO-TRAINING

Voor Trainers en Training Instituten. Beheer uw opleidingen, cursusmateriaal, inschrijvingen, lesgevers, facturatie en betalingen even professioneel als de trainingen die u dagdagelijks geeft.

MATEO-PROJECTS

Voor designers, copywriters, architecten, kortom voor elke activiteit waar een degelijk project mangement, planning en tijds opvolging van essentieel belang is.

MATEO-IMMO

Voor Real Estate Agencies of eender welk bedrijf, organisatie of zelfs privaat eigenaar die huizen, gebouwen, appartementen, studio's enz. verhuren. Deze Mateo-Immo laat je toe om al je contracten, electriciteits-, water- & gasverbruik, betalingen, administratie, correspondentie met de huurders, op heel efficiënte manier te beheren. Gedaan met het vruchteloos zoeken van dossiers en documenten, gedaan met de Excels en Word facturen, gedaan met copy/paste !

JOUW MATEO-FLAVOUR ? 

Alhoewel we zelf een prioriteiten lijst hebben voor de volgende Mateo's, laten we ons graag inspireren door jouw specifieke vragen en / of suggesties. Ben je al jaren de markt aan het afspeuren naar die software die jij echt nodig hebt, maar nergens heb je een oplossing gevonden waar je wat mee kan of die betaalbaar is ? Laat het ons weten !